Dom > Novice > Vsebine
Aromo difuzorji in vlažilnikom, kaj je razlika?
Jun 07, 2016


Aromo difuzorji-na voljo v različnih oblikah, oblikah in velikostih.Glavni namen je eterično olje razpršene v zraku za koristi za zdravje.Večina aromo difuzorji so namenjena izhlapijo mikro fine meglice, razprši Magliti učinek hladen zrak, sipanje in širjenje molekule vode v kombinaciji z EO osebe. Te zelo lep vodne kapljice dati na EO vožnjo v zrak tako rekoč.

Aromo difuzorji so zelo enostaven in učinkovit način daje aromo sobo, vendar obstaja veliko več koristi za njihovo uporabo.


1) pomaga zmanjšati bakterij, glive, plesni in neprijetne vonjave.

2) sprošča duha in telesa; lajša napetosti, tesnobo in stres.

3) aids s žalosti upravljanje.

4) izboljša koncentracijo, budnost in duševno jasnost.

5) pomaga nadzorovati mentalna in fizična utrujenost.


Vlažilniki-izhlapevanje vode v zrak.Povečati količino vlage v katerem koli področju.Z uporabo olja z vlažilnik lahko pogosto "break apart" polno hranil, prejmete iz eteričnih olj zaradi dostop toplote. Vam manj kot 100 % učinek.

Opozorilo: Poskrbite, da vaš humidifier dejansko predvideti uporabo eteričnih olj. Nekaj EO lahko jedo zunaj na nekatere plastične mase, in zato pokvaril računalnik. Obstati varen vaš stroj je EO prijazno.Vlažilniki dodate vlago samo posameznih prostorov ali celotno hišo. Difuzorji eteričnih olj dodati lokalnega območja-majhen osebni prostor za domove, pisarne, zdravilišča, masaža terapevti, in drugi.


Difuzorji uporablja 100 % čiste terapevtske olja. Vlažilniki ne uporabite olja, razen nekaj za dojenčke.
Par: ne

Naslednji: ne